Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Om os

Mit navn er Rikke Fruergaard og jeg startede den første butik noah op tilbage i 2002 med børnetøj og siden er mere kommet til. Noah-fashion.dk er bygget op om vores 3 fysiske butikker, noah - en børnetøjsforretning, Sirius - en dametøjsforretning og footsteps - en skoforretning.

På noah-fashion kan du finde lækkert tøj, sko og accessories til dig selv og dine børn i god kvalitet og til fair priser. Vi finder og udvælger løbende nye og spændende varer i og uden for Danmark. Alle vores styles håndplukker vi selv, hvilket giver vores kunder en særlig oplevelse, når de besøger vores butikker.

Alle 3 butikker ligger i hjertet af Støvring kun 20 km syd for Aalborg. Støvring er en gammel stationsby, der i dag er i kraftig udvikling og med massiv tilflytning af unge familier i nybyggerkvarterer.

Butikkerne noah, SIRIUS og footsteps er altid i udvikling og har gennem årerne opbygget en meget loyal og trofast kundekreds, som besøger butikkerne jævnligt. I butikkerne finder du altid et stort udvalg af populære brands og vi får nye varer hjem stort set dagligt. Vi fokuserer på vores kunders personlighed og forskellighed og vores brede sortiment giver os mulighed for at give kunderne en individuel og optimal service.

Gå på opdagelse i vores butikker på Facebook, Instagram eller på webshoppen.

Mange hilsner

Rikke Fruergaard